Bookingham se alătură programului SocialFood și donează 1 RON/rezervare pentru o masă caldă

de

Author

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Începând din luna aprilie a acestui an, ne alăturăm cauzei SocialFood și donăm 1 RON pentru o masă caldă, la fiecare rezervare făcută și onorată.

Bookingham se alătură programului SocialFood și donează 1 RON/rezervare pentru o masă caldă
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

SocialFood, programul asociației înființate de Chef Adi Hădean, a donat până în prezent peste 1 milion de porții de mâncare caldă gătită persoanelor vulnerabile.

Parteneriatul își propune să crească nivelul de conștientizare al misiunii și activității SocialFood, implicând cât mai mulți membri din comunitate.

La fiecare rezervare onorată, Bookingham donează 1 RON către SocialFood

Începând din luna aprilie 2024, vom dona 1 RON pentru fiecare rezervare făcută și onorată, prin aplicație sau pe website, la oricare dintre cele peste 2.000 de restaurante listate. 

„Bookingham e pentru și despre comunitate. Iar din comunitate fac parte și cei care ies în oraș săptămânal, dar și cei care duc lipsa unei mese calde. Prin parteneriatul cu SocialFood dorim să reducem această discrepanță, implicând cât mai mulți oameni într-o cauză nobilă. Clientul are un impact puternic printr-un simplu gest: o rezervare, care nu ia mai mult de câteva secunde, iar restaurantele pot contribui și mai mult: crescând donația sau dedicând un produs din meniu pentru SocialFood.”

- Raul Sideriaș, CEO Bookingham

Pe lângă implicarea utilizatorilor Bookingham și a restaurantelor din România, parteneriatul dorește să crească gradul de conștientizare a misiunii și activității SocialFood, încurajând implicarea într-un număr cât mai mare a publicului larg. 

“Când eram copil, pe la 5-6-7 ani, mă întrebam des de ce ne mai naștem dacă tot trebuie să murim. Apoi, prins cu școala, am uitat întrebarea asta până după 20 de ani, când s-a întors la mine însoțită de multe altele, toate legate de umanitate, de omenire, omenie, condiția omului și toate posibilitățile minunate care sunt oferite de această stare a vieții, în particular. Aș putea spune că toată viața mea e marcată de preocuparea de a fi om și de aplicațiile care derivă de aici. SocialFood e o căutare a umanității din noi și îndrăznesc să spun că am găsit-o în foarte mulți dintre semenii mei în ultimii ani, și legat de Covid19, și legat de criza refugiaților din Ucraina și legat de persoanele vulnerabile pe care le susținem zilnic prin mesele calde donate. Să oferi o farfurie de mâncare unui om flămând și fără mijloace e lucru mare pentru acel om. Zeci de mii de români și companii au făcut și continuă să facă gestul ăsta iar asta ne ține activi.”

- Chef Adi Hădean

Despre Bookingham

Suntem soluția completă pentru digitalizarea localurilor, oferind servicii de colectare și gestionare a rezervărilor, precum și instrumentele necesare de marketing pentru ca localurile să devină mai vizibile în comunitatea lor. 

În prezent, peste 2.000 de restaurante din marile orașe ale țării sunt active pe Bookingham, iar în 2023, am înregistrat peste 1.000.000 de accesări. 

Pe lângă dezvoltarea industriei și crearea unui HUB de digitalizare pentru businessurile din HoReCa, dorim să influențăm în bine toată comunitatea noastră. Parteneriatul cu SocialFood ne permite să venim în sprijinul persoanelor defavorizate și să creștem numărul persoanelor implicate.

Despre SocialFood

SocialFood este programul umbrelă al Black Sea FooDignity, asociația înființată în 2015 de Adi Hădean. Asociația desfășoară proiecte și programe pentru persoanele lipsite de resurse financiare și de perspective sociale, care se confruntă cu grave dificultăți în a-și asigura alimentația elementară și care nu beneficiază de siguranța mesei calde. Mesele calde sunt oferite persoanelor vulnerabile prin cele 9 cantine sociale din București și din țară. 

Pentru prepararea porțiilor de mâncare livrate până în prezent au fost utilizate alimente și fonduri donate de partenerii asociației sau achiziționate din fondurile colectate în urma campaniilor și evenimentelor organizate. Cel mai recent astfel de eveniment caritabil, Kitchen Battle, a avut loc în luna noiembrie a anului trecut, iar cei 450 de invitați, care au asistat la competiția celor mai buni bucătari din România, au contribuit cu fonduri pentru  peste 100.000 de porții.

via SocialFood