Bookingham și UP! încheie un parteneriat pentru a conecta restaurantele cu publicul lor țintă

de

Author

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ne asociem cu UP! by UnitPay Systems pentru a le oferi restaurantelor cea mai complexă soluție de meniu digital. Prin această colaborare, se urmărește dezvoltarea industriei ospitalității cu ajutorul digitalizării. 

Bookingham & UP!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Încheiem anul 2023 cu un nou parteneriat menit să dezvolte industria ospitalității din România: Bookingham și UP! by UnitPay Sistems

Meniul digital realizat de UP! by UnitPay Systems reprezintă cea mai cea mai complexă soluție de meniu digital. Pe lângă funcția de prezentare și actualizare în timp real a produselor unui local, UP! oferă și funcția de marketing integrat. Aceasta le dă posibilitatea localurilor de a se promova, dar și de a informa clientul, prezentându-i brandurile cu care se asociază.

Ne asociem cu ei pentru a pune la dispoziția restaurantelor din comunitatea Bookingham – și nu numai – soluția de meniu digital care să le aducă beneficii reale și să le accelereze creșterea. 

Dezvoltarea ecosistemului digital pentru HoReCa

Bookingham dorește să dezvolte un ecosistem de soluții digitale pentru industria HoReCa. În acest sens, ne implicăm în parteneriate cu platforme complementare și echipe de fondatori care ne împărtășesc valorile. Scopul e oferirea unui set complet de instrumente digitale, pentru ca localurile să-și optimizeze operațiunile și să-și crească profitul.

„Ne propunem să conectăm restaurantele cu soluții inovatoare, care pot contribui la dezvoltarea întregii industrii. De această dată e vorba de UnitPay Systems, care vine cu cea mai potrivită soluție de meniu digital, deoarece oferă atât funcționalitățile de bază, cât și posibilitatea de promovare a businessului și a colaborărilor cu alte branduri. Motivul pentru care ne-am aliat cu ei este că sunt complementari suitei Bookingham, ne aliniem și ne îndreaptă spre un țel comun: digitalizarea și maximizarea oportunităților de branding și promovare a localurilor, către consumatorul final.”

- Raul Sideriaș, CEO Bookingham

Prin intermediul acestui parteneriat, Bookingham le furnizează acum antreprenorilor din HoReCa un abonament extrem de accesibil, care acoperă nevoile de bază ale restaurantelor. Mai mult decât atât, localurile care folosesc deja UP! și doresc să achiziționeze un pachet Bookingham, vor beneficia de un preț preferențial. 

„Parteneriatul UnitPay Systems - Bookingham oferă posibilități nenumărate de integrare și digitalizare vastă pentru industria HoReCa, adăugând plus valoare fiecărui business în parte, prin soluțiile dezvoltate de cele două echipe.”

- Ionuț Ionescu, CEO UnitPay Systems

Despre UnitPay Systems

Soluția UP! by UnitPay Systems reprezintă o soluție webapp care își propune să digitalizeze interacțiunea dintre clienții HoReCa, businessuri și angajați. 

  • Platforma poate fi personalizată în funcție de local, iar interfața e disponibilă în mai multe limbi;
  • UP! permite crearea meniului digital de la 0. Restaurantele pot include detalii precum ingrediente, alergeni și valori nutriționale, rapid și ușor, și orice modificare se actualizează în timp real; 
  • Soluția se integrează cu profilurile de social media ale localurilor, făcându-le mai vizibile în comunitatea lor;
  • UP! permite realizarea campaniilor de marketing extinse, suportând și format video. Astfel, localurile își consolidează imaginea de brand și atrag noi clienți.

UP! are următoarele beneficii: 

  • Vine în sprijinul angajatorilor și angajaților, reducând volumul de muncă și eficientizând operațiunile din local;
  • Asigură acoperire legală pentru businessuri fiindcă permite includerea și modificarea tuturor informațiilor obligatorii din meniu;
  • Reduce costurile restaurantelor pentru că oferă mai multe instrumente de management și publicitate, pe o singură platformă.

Despre Bookingham

Ne-am lansat în Cluj-Napoca, în anul 2020. Acum, suntem prezenți în 39 de orașe din România, drept soluția completă pentru digitalizarea restaurantelor. Oferim servicii de colectare și gestionare a rezervărilor și instrumentele necesare de marketing pentru ca restaurantele să devină mai vizibile în comunitatea lor. Toate acestea, prin eficientizarea costurilor de management și publicitate.

Ne propunem și alte colaborări pe viitor, cu terțe părți, care să dezvolte sectorul HoReCa din România și să îmbunătățească experiența clientului la restaurant.