Un nou look, la 2 ani de la lansare. Descoperă noul Bookingham

de

Author

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ne încheiem ciclul de repoziționare pe HoReCa, venind cu un redesign al site-ului, funcții îmbunătățite pentru utilizatori și două zone de conținut – pentru localnici și specialiști.

Bookingham update
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Să-ți cunoști orașul n-a fost nicicând mai simplu. Mai ales acum, când ne încheiem procesul de repoziționare pe HoReCa, venind cu un nou design al site-ului, funcții îmbunătățite pentru utilizatori și două zone de conținut dedicate localnicilor și specialiștilor.

Am lansat platforma de rezervări online Bookingham, în 2020. Doi ani mai târziu, produsul nostru se concentrează exclusiv pe domeniul HoReCa. Nișarea a început odată cu extinderea Bookingham în alte 29 de orașe din România (mai 2022) și a continuat cu:

Toate acestea, cu scopul de a susține misiunea produsului: conectarea oamenilor cu localurile din orașele lor. 

Design și funcționalități 

Noua înfățișare Bookingham este mai prietenoasă cu vizitatorii săi și propune un nou proces prin care utilizatorii să descopere mai multe locații și să găsească mai ușor exact ceea ce caută.

O nouă modalitate de căutare

Acum, utilizatorii pot găsi ușor localuri, în funcție de orașul în care se află și tipul de mâncare de care le este poftă. Mai mult decât atât, pot căuta selectiv, în funcție de cele peste 40 de filtre disponibile. Ți-e poftă de ceva asiatic, cauți un local pet-friendly sau vrei cel mai bun desert din oraș? Noul Bookingham îți permite să găsești orice.

Categorii noi

Prezentăm și două noi categorii, pentru a ajuta utilizatorii să descopere cu ușurință locații noi. „Popular” îți recomandă localurile care sunt în trending într-un anumit oraș, iar “Nou pe Bookingham” îți arată ultimele restaurante adăugate pe platformă.

Descoperă localuri similare

Vrei să încerci ceva nou și nu ești sigur ce? Intră pe restaurantele tale preferate și descoperă localuri similare ca ofertă și meniu. De asemenea, platforma îți sugerează acum și o listă de locații în același price range.

Un nou look pentru Grow și City Insider

Grow e zona de conținut oferită de Bookingham Business, care vine cu informații din partea specialiștilor, pentru oamenii din industria HoReCa. Materialele realizate abordează subiecte din sfera digitalizării și marketingului inteligent: cum să atragi clienți prin website-ul restaurantului tău, cum să gestionezi eficient mesele ca manager, strategii de marketing pentru un local de succes, dar și ultimele trenduri din domeniu.

City Insider by Bookingham îi ține pe localnici la curent cu noutățile din orașele lor, dar vine și cu recomandări din partea iubitorilor de gastronomie. Noul design e menit să îmbunătățească experiența vizitatorilor săi. Subiectele de interes pot varia – de la risipă alimentară și turism viticol, până la evoluția vegetarianismului și veganismului, în România. Mai mult decât atât, City Insider îi pune pe oameni în temă cu restaurantele și pub-urile care merită o vizită, și le dă șansa de a-și rezerva o masă instant, în localul dorit. Materialele sunt dispuse în categoriile De Explorat, De Mâncat, News și Evenimente, astfel încât utilizatorii să meargă direct la țintă când vor să afle mai multe despre activitățile, localurile și noutățile din orașele lor.