Servicii gratuite pentru restaurante.

Bookingham îți pune la dispoziție o serie de instrumente și resurse pentru localul tău, de care te poți bucura fără să fii abonat.

1.

Google Maps &
Google My Business

Fii în primele căutări de pe Google și devino mai vizibil în comunitatea ta, cu ajutorul profilului de Google My Business și al listării restaurantului tău pe Google Maps.

2.

Ghiduri și resurse pentru
antreprenorii din HoReCa

Fii la curent cu ultimele noutăți din industrie. Pe blogul nostru, vei găsi informațiile și resursele necesare pentru a-ți manageria cu succes localul.

3.

Listare pe Bookingham

Prin listarea pe platforma noastră, beneficiezi de o vizibilitate mai mare în online și ai acces la comunitatea noastră de #foodlovers.

4.

Integrare widget rezervări
online pe website-ul tău

Primește rezervări direct de pe site-ul tău, fără să trimiți clienții pe alte platforme, și colectează toate solicitările direct în Bookingham.

5.

Creare conturi de social
media pentru restaurantul tău

Dacă nu ești prezent în mediul online, Bookingham îți deschide conturi de Facebook, Instagram și TikTok, pentru a fi conectat cu audiența ta.

6.

Asistență TripAdvisor

Bookingham te ajută să-ți deschizi un cont pe TripAdvisor și îți oferă consultanța necesară pentru ca tu să-ți prezinți cât mai eficient localul și facilitățile sale.